Hozzávalók (20x30 cm-es formához):
19 dkg vaj
19 dkg étcsokoládé
3 tojás
1 csomag vaníliáscukor
25 dkg cukor
11 dkg liszt
1 kávéskanál só
A vajat és a csokit összeolvasztom, közben egy mélyebb tálban a cukrot habosra keverem a tojással. (Nem mismásolni, jó sűrű toffisra!)
Ha a csokis vaj kihűlt, elkeverem a cukorhabbal, majd eldolgozom a liszttel és sóval. A sűrű, krémállagú tésztát beleöntöm egy kivajazott formába, és előmelegített sütőben 180 fokon (3-as gáz) olyan 25 perc alatt megsütöm.
19 dkg vaj
19 dkg étcsokoládé
3 tojás
1 csomag vaníliáscukor
25 dkg cukor
11 dkg liszt
1 kávéskanál só
A vajat és a csokit összeolvasztom, közben egy mélyebb tálban a cukrot habosra keverem a tojással. (Nem mismásolni, jó sűrű toffisra!)
Ha a csokis vaj kihűlt, elkeverem a cukorhabbal, majd eldolgozom a liszttel és sóval. A sűrű, krémállagú tésztát beleöntöm egy kivajazott formába, és előmelegített sütőben 180 fokon (3-as gáz) olyan 25 perc alatt megsütöm.
Forrás: Ízek és élmények
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése