2012. szeptember 14., péntek

Rozmaringos-gombás spagetti


Többnyire petrezselyemzölddel kapcsolják össze a gombát, gombaszószt, pedig...rozmaringgal talán még jobb! Illetve ehhez a tésztához, natúron elkészítve tuti!:))


Hozzávalók:

20-25 dkg spagetti (itt DW)
50 dkg csiperke
2 közepes fej hagyma
2-3 ág rozmaring
só, olaj, bors

A spagettit kifőzöm, leszűröm. A hagymát felkockázom, és olajon megpárolom. Hozzádobom a (lehetőleg) szárastól felszeletelt gombát. Sózom, borsozom. Ha félig kész, belevágom a rozmaringlevelek felét. Nem teszem vissza a fedőt, hagyom elfőni a levét. Mielőtt elzárnám, beleforgatom a megmaradt fűszert. Összekeverem a spagettivel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...