2012. február 22., szerda

Kacsacomb rozmaringgal




Hozzávalók:

2 kacsacomb
4 közepes krumpli
1 alma, piros
1 közepes hagyma
pár szál rozmaring
só, bors, kevés olaj

A combokat lesózom, picit borsozom, és kevés olajjal meglocsolt sütőtálra helyezem. Hozzáadom a negyedelt krumplit, almát, a cikkekre vágott hagymát és a rozmaringokat. A körítésre is szórok pici sót. Lefóliázom a tálat és jó forró sütőbe helyezem 15 percre, de aztán visszaveszem a hőt. Ha puha, leszedem a fóliát és közepes lángon pirosra sütöm a combokat.




Entenkeule mit Rosmarin

Zutaten:

2 Entenkeule
4 Kartoffeln
1 Zwiebel
1 Apfel, rot
paar Zweige Rosmarin
Öl, Pffer, Salz

Entenkeulen salzen, pfeffern und geölte Oberfläche legen. Kartoffeln vierteln, Apfel achteln, und zu Keulen geben, wie Rosmarinzweige und Zwiebel auch.  Beilage etwas salzen. Die ganze mit Alufolie bedecken und in heiße Ofen schieben. Nach 15 Minute Alufolie entfernen, und auf kleinere Stufe die Ente fertig braten.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...