Risztorante

Levesek

▼
2012. szeptember 29., szombat

Magvas császárzsemle

›
Jó régen nem sütöttem semmit, amit gyurmászni kéne. Kicsit kísérleteztem ma az anyagokkal, mert mindig olyat szeretnék, ami belül könnyed...
2012. szeptember 28., péntek

Almaszósz

›
Mint látszik mostanában az egyszerűbb kajákra bukom. Igazság annyi, hogy se időm, se kedvem "értelmeset" főzni. Persze ezeknek ...
2012. szeptember 21., péntek

Paradicsomleves húsgombóccal

›
Kicsit macerás. Mert. Mert marhával az igazi, de annak van egy kevésbé jó tulajdonsága. Vagy hirtelen, kevés ideig készíti az ember,...
2012. szeptember 18., kedd

Almás-fahéjas palacsinta

›
Hozzávalók: Tésztához: 20 dkg liszt 1 tojás 2 dl tej 2 dl víz 1-1 csipet só és cukor olaj 3 kisebb, savanykás alma Szór...
1 megjegyzés:
2012. szeptember 14., péntek

Rozmaringos-gombás spagetti

›
Többnyire petrezselyemzölddel kapcsolják össze a gombát, gombaszószt, pedig...rozmaringgal talán még jobb! Illetve ehhez a tésztához, nat...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.