Risztorante

Levesek

▼
2014. július 24., csütörtök

Marhalábszár savanyún

›
Egy igazán vajpuha, pikánsan savanykás marhahús-étel. Legjobb, ha egy vastagabb lábszár elejét vesszük, akkor 1 kilóból 4-5 szép s...
2014. július 22., kedd

Kelkáposzta leves húsgombóccal

›
Hidegebb napokra egy kis lélekmelegítő, akár mára is. Nagy adag, bőven lehet belőle kanalazni... 1 kisebb sötétzöld kel 100-150 g...
2014. július 13., vasárnap

Vörösboros szilvaleves habarás nélkül

›
Számomra a legfinomabb gyümölcslevesek egyike. Viszont valóban jó szilva kell hozzá. Szerintem teljesen mindegy milyen fajta, lény...
2014. június 28., szombat

Túróhabos-meggyes rakott palacsinta

›
A palacsintatésztát már nem közlöm le, de akinek nem lenne receptje  ide kattintva talál. A töltelékhez kb. három marék meggy...
2014. június 27., péntek

Lecsós tarja

›
Amolyan téli-nyári eledel. Én frissen szeretem hozzá készíteni a lecsót. Üveges, eltett, vizes lötty szóba sem jöhet. Azt tartsuk me...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.