Risztorante

Levesek

▼
2014. július 13., vasárnap

Vörösboros szilvaleves habarás nélkül

›
Számomra a legfinomabb gyümölcslevesek egyike. Viszont valóban jó szilva kell hozzá. Szerintem teljesen mindegy milyen fajta, lény...
2014. június 28., szombat

Túróhabos-meggyes rakott palacsinta

›
A palacsintatésztát már nem közlöm le, de akinek nem lenne receptje  ide kattintva talál. A töltelékhez kb. három marék meggy...
2014. június 27., péntek

Lecsós tarja

›
Amolyan téli-nyári eledel. Én frissen szeretem hozzá készíteni a lecsót. Üveges, eltett, vizes lötty szóba sem jöhet. Azt tartsuk me...
2013. december 31., kedd

Casino tojás franciasalátával

›
Igazi klasszikus darab, és őszintén szólva nem is bonyolult elkészíteni. Nekem lazán véve pont két órába telt. Szóval, ha még valaki ...
2013. november 24., vasárnap

Tejfölös bundás hús

›
Igazi jóllakatós paraszti étel. A bundája enyhén ropogós, alatta a tejföl krémes. Jó oka van, miért készítem szűzpecsenyéből. Hirtel...
2 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.