Risztorante

Levesek

▼
2013. december 31., kedd

Casino tojás franciasalátával

›
Igazi klasszikus darab, és őszintén szólva nem is bonyolult elkészíteni. Nekem lazán véve pont két órába telt. Szóval, ha még valaki ...
2013. november 24., vasárnap

Tejfölös bundás hús

›
Igazi jóllakatós paraszti étel. A bundája enyhén ropogós, alatta a tejföl krémes. Jó oka van, miért készítem szűzpecsenyéből. Hirtel...
2 megjegyzés:
2013. november 19., kedd

Szardíniás spagetti

›
Szakállas kis recept ez már, viszont néha előveszem. Erősebb aromájú, így jobban passzol az őszi/téli menübe. Olyan huszonéve kóstol...
2013. november 18., hétfő

Nagyi krumplisalátája

›
Más néven sváb krumplisalátaként is ismert. Jellegzetessége, hogy a salátát síma vizes marinád helyett levesalappal öntik fel, és ...
2 megjegyzés:
2013. november 9., szombat

Snidlinges pogácsa

›
Nagyszerű kis vendégváró, sör - és borkorcsolya. A tésztája nagyon könnyed, leveles. Viszont pepecselős az összeállítása, úgyhogy...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.