Risztorante

Levesek

▼
2013. november 24., vasárnap

Tejfölös bundás hús

›
Igazi jóllakatós paraszti étel. A bundája enyhén ropogós, alatta a tejföl krémes. Jó oka van, miért készítem szűzpecsenyéből. Hirtel...
2 megjegyzés:
2013. november 19., kedd

Szardíniás spagetti

›
Szakállas kis recept ez már, viszont néha előveszem. Erősebb aromájú, így jobban passzol az őszi/téli menübe. Olyan huszonéve kóstol...
2013. november 18., hétfő

Nagyi krumplisalátája

›
Más néven sváb krumplisalátaként is ismert. Jellegzetessége, hogy a salátát síma vizes marinád helyett levesalappal öntik fel, és ...
2 megjegyzés:
2013. november 9., szombat

Snidlinges pogácsa

›
Nagyszerű kis vendégváró, sör - és borkorcsolya. A tésztája nagyon könnyed, leveles. Viszont pepecselős az összeállítása, úgyhogy...
2013. szeptember 26., csütörtök

Töltött csirkecomb

›
Hozzávalók: 2 nagy csirkecomb farrésszel 1 nagyobb fej hagyma 2 zsemle 3 kisebb csiperke (opcionális)  1 darab csirkem...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.