Risztorante

Levesek

▼
2012. január 27., péntek

Zsemle könnyedén

›
Zsemléből ismerünk többfélét, ugye? Nekem mindjárt elsőre az a felfújt, anyagszegény jut eszembe, amit, ha megfogok éppcsak hogy érze...

Sajtos pogácsa

›
Hozzávalók: 60 dkg liszt 25 dkg vaj 2 és fél dkg só 1 dl tej csipet só 2 és fél dkg élesztő 1 kockacukor vagy 1 k...

Feketeerdő torta

›
Hozzávalók (23 cm-es sütőformára): 6 tojás 5 evőkanál liszt 6 evőkanál cukor 1 evőkanál kakaó fél csomag sütőpor ...

Málnás tallérok

›
Hozzávalók: 25 dkg vaj 25 dkg liszt + valamennyi még a hajtogatáshoz 4 kanál tejföl 1 kávéskanál só porcukor 1 csom...

Narancsos zebrakeksz

›
Hozzávalók: 35 dkg liszt 20 dkg vaj 20 dkg cukor 1 cs. vaníliáscukor 1 tojás 1/2 citrom leve 1 kis flakon narancsa...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.